baner cook&love wejście do sklepu

Chałka

Domyślam się, że większość z was patrząc na powyższe zdjęcie myśli sobie „WTF?!” 🙂 No niestety trochę chałka się rozjechała przez moją głupotę – nie chciało mi się umyć foremki, do której miałem ją włożyć – ale i tak wyszła przepyszna 🙂 Polecam tego „mutanta” posmarować masłem, powidłem śliwkowym i popić gorącą kawą lub kakao. Mam nadzieję, że wygląd was nie przeraził – pamiętajcie, aby nie dać się leniowi i umyć foremkę 🙂

Czas pieczenia: 20-25 minut w temperaturze 180°C

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...