baner cook&love wejście do sklepu

Nadziewka i sos chrzanowy

Dzisiejszy przepis to „przekręcona” nadziewka oraz idealnie pasujący do niej sos chrzanowy. Moje „szaleństwo” w tym przepisie polega na dodaniu pieczarek do nadziewki. Niby taka mała rzecz a naprawdę robi wielką różnicę! Oczywiście nadziewka jest najczęściej jedzona na różne ważne uroczystości lub święta ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie by pozwolić sobie na ten przysmak bez ważnego (uroczystego) powodu.

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...