baner cook&love wejście do sklepu

Pierożki meksykańskie

Jestem fanem meksykańskiej kuchni dlatego postanowiłem przygotować coś co będzie dobre zarówno na obiad jak i na przekąskę. Przepis znalazłem na blogu Mirabelki. Jak to jest niestety z pierogami długo się je robi (po za pierogami leniwymi :- ) ) ale efekt jest wart tych kilku godzin spędzonych nad garnkami patrząc w nie nerwowo czy coś się czasem nie przypala 🙂 Ostrzegam że pierożki są ostre więc jeśli wolimy wersje łagodniejsze radziłbym po prostu dodać mniej ostrych przypraw.

Czas pieczenia: 15 minut w temperaturze 200°C

Ocena przepisu

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...