baner cook&love wejście do sklepu

Pizza z ziemniakami

Polska jak wiadomo jest „zagłębiem ziemniaczanym”, więc by pokazać swój patriotyzm przygotowałem pizzę z polskimi, młodymi ziemniakami według przepisu sisters4cooking. Pomimo braku sosu nie odczuwa się pustki. Do chwili aż sam nie zrobiłem tej pizzy myślałem sobie, że albo niedobre, albo „nothing special”. Na szczęście swoje i domowników moje przypuszczenia były mylne:) Smak jest niesamowity i zaspokoi każdego – nawet ziemniaczanych koneserów, (jeśli w ogóle tacy są).

Czas pieczenia: 15-20 minut w temperaturze 220°C

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...