baner cook&love wejście do sklepu

Pizza ze szpinakiem

Z wczorajszego obiadu został mi cały pęczek szpinaku, a jak tu wyrzucić jedzenie, gdy za oknem szaleje kryzys? Jak wszyscy wiemy pizza powinna być robiona z „resztek”, więc właśnie z tego powodu została ona przez mnie wykonana na obiad w dniu dzisiejszym. Po za szpinakiem ostał się jeszcze sos czosnkowy, który idealnie pasuje do pizzy. Przyznam szczerze i nieskromnie, że pizza w tym wykonaniu smakuje o niebo lepiej od wszystkich zamawianych pizz świata:-)

Czas pieczenia: 15 minut w temperaturze 200°C

Ocena przepisu

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...