baner cook&love wejście do sklepu

Przepis na placki po węgiersku

Placek po cygańsku czy też węgierski to pyszne i syte danie, do tego bardzo znane i doceniane w całej Europie. Można go przygotować na wiele sposobów. Swój ulubiony przepis podaje poniżej. Danie to zaspokoi podniebienie prawdziwego smakosza mięsa i ziemniaków, poniżej jest niczym innym jak plackiem ziemniaczanym przełożonym pysznym gulaszem. Próbowałam wiele wariantów i sposobów przyrządzania, jednakże moim zdaniem ten jest najlepszy i najpyszniejszy.

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...