baner cook&love wejście do sklepu

Sernik z brzoskwiniami

Dzisiejsza pogoda wpędza mnie w depresję więc postanowiłem na pocieszenie upiec sobie coś bardzo słodkiego i smacznego 🙂 Przepis znalazłem u Pani Doroty. Ciasto raczej nie należy do tych, które można zrobić 5 minut przed przyjściem gości, ale naprawdę warto w tym przypadku trochę poczekać i kilka chwil dłużej spędzić przy garach 😉

Czas pieczenia: 15 minut w temperaturze 180°C spód i 40 minut całość

Ocena przepisu

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...