baner cook&love wejście do sklepu

Sok jabłkowy

Sok jabłkowy nie tylko ma właściwości detoksykujące, ale również obniża poziom cholesterolu, wspomaga trawienie i korzystnie działa na skórę.
Zalety jabłek wynikają z zawartych w tych owocach witamin, minerałów, enzymów, kwasu jabłkowego i błonnika.

RADA
Nasiona jabłek są niemal zupełnie pozbawione toksyn, jako że ucierane są do formy błonnika. Źródło: „Harmlessness of undiluted apple juice” (styczeń 2013 r., Centrum Zarządzania Jakością Ziół Leczniczych, Uniwersytet Daegu Haany)

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...