baner cook&love wejście do sklepu

Wyciskany sok z kapusty i winogron

Kapusta zawiera mnóstwo witaminy U, która ma zbawienny wpływ na żołądek. Nawet dzieci, które nie lubią smaku kapusty, mogą cieszyć się bogactwem składników odżywczych dzięki połączeniu kapusty ze słodkimi winogronami.

Porada:
Niewielka porcja soku zaspokoi zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Poniższy przepis spodoba się szczególnie tym, którzy nie przepadają za warzywami. Połączenie warzyw i owoców nada codziennemu życiu mnóstwo energii.

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (2 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...