baner cook&love wejście do sklepu

Zupa meksykańska

Kilka lat temu gdy jeszcze nie byłem wegetarianinem zjadłem przepyszną zupę meksykańską z mięsem. W związku z tym, że naszła mnie ochota na tę zupę postanowiłem pokombinować z przepisem tak by smak był dalej rewelacyjny bez użycia mięsa. Oczywiście modyfikacja przepisu się bardzo fajnie udała więc mogę z przyjemnością pokazać co z tego wyszło. Ostrzegam, że zupa jest ostra więc dobrze zabezpieczyć się w łagodne pieczywo do zagryzienia takie jak „Coca de recepte”.

Ocena przepisu

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...