Nóż do ciasta Original Kaiser
Opis
Profesjonalny stalowy nóż z ząbkami do krojenia okrągłych i prostokątnych tortów i ciast na warstwy np. biszkoptów do przygotowania tortów i innych ciast przekładanych kremem, powidłami, galaretkami. Prosto i szybko, bez najmniejszych trudności. Dla prawo i leworęcznych.
Dwa moduły do wpięcia, pozwalają na idealne ustawienie wysokości każdej warstwy, długie ostrze bez problemów pokroi ciasto o średnicy nawet 28cm na równe części.
Po wyjęciu modułów, nóż można wykorzystać do tradycyjnego krojenia np. pieczywa, pomidorów.
Zajmuje niewiele miejsca, nadaje się do mycia w zmywarkach.
Informacje o produkcie:
- idealny do krojenia warstwowego, po wyjęciu modułów nóż można wykorzystać do tradycyjnego krojenia np. pieczywa,
- ostrze: stal nierdzewna, laserowo ostrzona,
- uchwyt: wysokiej jakości tworzywo sztuczne,
- moduły: wysokiej jakości tworzywo sztuczne,
- nóż pokroi ciasto o średnicy nawet 28cm,
- nadaje się do mycia w zmywarkach.