baner cook&love wejście do sklepu

Coca de recapte

Jest to po prostu smaczna bułka z dodatkami. Bardzo dobrze się komponuje z zupą meksykańską która jest przyjemnie ostra. Pieczywo jest lekkie i świetnie smakuje również na zimno z ziołowym ketchupem. W smaku przypomina trochę pizze bez pomidorowego sosu. Polecam „Coca de recapte” każdemu głodomorowi i każdej osobie lubiącej smacznie zjeść.

Czas pieczenia: 15-20 minut w temperaturze 220°C

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...