Specjał kuchni marokańskiej. Garnki tagine dostępne są w naszym sklepie.
Czas przygotowania: 20 minut
Gotowanie: 30 minut
Przepis dla 4 osób
Podawaj zawsze na ciepło z kuskusem.
Specjał kuchni marokańskiej. Garnki tagine dostępne są w naszym sklepie.
Czas przygotowania: 20 minut
Gotowanie: 30 minut
Przepis dla 4 osób
Podawaj zawsze na ciepło z kuskusem.
Ocena przepisu
Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...
Zobacz więcej przepisów tego autora...Oceń ten przepis
2 Osoba/Osób oceniło ten przepis.
Średnia ocena
(5 / 5)
Specjał kuchni marokańskiej. Garnki tagine dostępne są w naszym sklepie....
Mieszanka buraków, imbiru, cytryny i jabłka pozytywnie wpływa na oczyszczanie...
Pożywny, sycący pomysł na zupę krem z kaszy jaglanej i...
Idealny sok na wzmocnie funkcji immunologicznych organizmu. Wykazuje właściwości przeciwzapalne,...
Sok na bazie szpinaku, kiwi, geranium, cytryny, gruszki i imbiru....
Na naszym blogu prezentujemy ciekawe, inspirujące i zdrowe przepisy kulinarne, relacjonujemy podróże kulinarne oraz przedstawiamy pomocne porady kuchenne. Zapraszamy do lektury naszej internetowej książki kucharskiej! :-)
© 2014-2020 Blog kulinarny Cook and Love. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ciekawe przepisy kulinarne. Internetowa książka kucharska.
Dania jednogarnkowe to doskonały sposób na wygodne i smaczne danie. Do tej pory znałem tadżin w jego tradycyjnej odsłonie, czyli z wołowiną, a także z kurczakiem i koniecznie z dodatkiem szafranu. Taka warzywna opcja tego marokańskiego dania zapewne też zachwyca smakiem i aromatem charakterystycznym dla kuchni tamtego regionu.