baner cook&love wejście do sklepu

Szparagi i czerwona papryka w cieście

Przepis wypatrzyłem na blogu „kornika„. Potrawa głównie zauroczyła mnie swoim wyglądem. Co prawda mówią że liczy się wnętrze a wygląd to nie wszystko ale ja okazałem się w tym przypadku powierzchowny. Oczywiście w miarę jedzenia okazało się że potrawa jest nie tylko piękna ale i smaczna (ma piękne wnętrze 😉 ). Bez dalszych rozwodzeń się na temat piękna potrawy zapraszam do wypróbowania przepisu.

Czas pieczenia: 30 minut w temperaturze 190°C spód i 30-40 minut całość (łącznie około godzina pieczenia)

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (1 Rating)

Autor przepisu

Anna Werelich

Kocham jeść:))) Zdrowo, kolorowo i smacznie. Wartościowe jedzenie sprawia, że czuję się lepszym, sprawniejszym, tryskającym energią człowiekiem! Nie wyobrażam sobie życia bez aktywności. Biegam, ćwiczę jogę i fitness, podróżuję. Jako biolog ( ...